Aranyakba és órákba fektette a vagyonát, mert attól tart: mi lesz, ha hirtelen menekülni kell? A népszerű rapper és műsorvezető nem kockáztat és mindent megtesz családja biztonságáért.

A rapper számára fontos, hogy ne csak a jelenben éljen; mint felelősségteljes apa és férj, folyamatosan gondol a jövőre. Sokak számára meglepő lehet, de a rapper nem csak luxusingatlanokban és menő kocsikban látja a vagyona biztonságát. Miért? Mert vannak olyan helyzetek, amikor egy pesti lakást nem tud a hátizsákjába pakolni.

Sokak számára lehet meglepő, de a rapper nem csak luxusingatlanokban és menő kocsikban látja a vagyona biztonságát. (Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Sokak számára lehet meglepő, de a rapper nem csak luxusingatlanokban és menő kocsikban látja a vagyona biztonságát. (Fotó: Kaszás Tamás / Index)© Technológia: Velvet

Kadarkai Endre műsorában, a Szavakon túl című show műsorában rántotta le a leplet azon aggályairól, amelyek arra ösztönözték, hogy az ingatlanokon és autókon túl más, hordozható értékekben is gondolkodjon. Az orosz–ukrán háború hírei ugyanis nyugtalanítják.

Mire megyek az ingatlanjaimmal itt, Budapesten, ha elkezdenek lőni meg bombázni. Azt hogy viszem magammal?”

– tette fel a rettentően fontos kérdést.

A rapvilág nagyágyúja elárulta, hogy borús gondolatai közepette olyan tárgyakba fektetett, amelyekkel gyorsan és könnyedén tud távozni, ha a helyzet úgy kívánja.

Majka sötét jövőtől tart: Aranyakba és órákba fektette vagyonát, ha menekülni kell

Majka sötét jövőtől tart: Aranyakba és órákba fektette vagyonát, ha menekülni kell© Technológia: Velvet

„Én vettem kis aranyakat: nyakláncot, karláncot, gyűrűt, mindenféle dolgot, csak azért, ha egyszer el kell menni valahova…” – mesélte Majka, majd hozzátette, hogy gyűjteményében sok óra is megtalálható, amiket csak bepakol egy zsákba és irány a menekülés!