Játszunk együtt – segítsenek megtalálni a videón azt a részletet amikor Soltész Edina párjával a posta elé ér – miért nem érdekli a rendőrséget ez a film amely lebuktatja a rágalmazót
Bizonyítás a posta előtt

Kezemben a miskolci járásbíróság 33.B. 1135/2020/254. számú hivatalos levele , amelyet tisztelt dr. Perecz András bíró úr írt.

Ennek a lényege, hogy a fenti számú ügyben mindent kivizsgáltak – ami nem igaz! – és kimerítettem az összes rendes és rendkívüli perorvoslati lehetőséget.

Érthetőbben nyugodjak bele , hogy egy deklaráltan jogállamban két felbujtott és egy vak szemtanúval bárkit meg lehet rágalmazni.

Kérem a jó indulatú embertársaim segítségét, tanácsát mit lehet tenni egy olyan esetben, amikor a rendőrség gyanúsan visszaél a hivatali hatalmával és nem akarja lefolytatni a nyomozást . Hét éven át képtelen szembenézni a valósággal. Elzárkózik a nyomozó meghallgatásomtól és a bizonyítékaim befogadásától. Sőt az átadott hangfelvételt is hozzájárulásom nélkül kiszolgáltatja a rendészetnek.

A mellékelt képen látható kettes számú Petróczy Attila postás és játékvezetőről a törvényszék végzésében szerepel nem mondott igazat – mifelénk úgy mondják hazudozott – és ennek okán kizárták tárgyalásról. A járásbíróságon is megtehették volna hiszen ott derült ki, hogy a szembesítéséről készült videójából a miskolci kapitányságon 45 perces részt elsikkasztottak. Tőzsér Ildikó bírónő hiába kérte a rendőrséget ennek a lemeznek a kiadására.

Petróczy Attila a szerencsés fickó aki össze vissza beszélt, rágalmazott, kizárták a tárgyalásról, de máig sem gyanúsították meg hamis tanúzással. Jó barátainak, rendőrségi kapcsolatainak köszönheti ha megússza….

A rendészet ezzel egy időben küldött, felbujtott egy másik névtelen tanút is Búzásné Faragó Edit rendőr megrendelésére, Soltész Edinát , aki saját bevallása szerint nem is látta , láthatta a velem szembe intézkedő két rendész áldásosa tevékenységét. Ehhez képest úgy mesélte el a történetet mintha maga rendezte volna meg az egész eseménysort.

Milyen nő az aki rávehető egy olyan hamis rágalmazásra a rendőrségen aminek következtében egy idős ember életét tönkre teszi. A párja pedig nem győzi meg, hogy ideje lenne bemenni az ügyészségre vagy a rendőrségre bejelenteni – és elmondani az igazságot. Hogy rávették és ezért cserébe ki mit adott neki.

Próbáltam tiszteletben tartani a hazudós hölgy személyiségi jogait, aki annyira tartott tőlem , hogy még a rendőrségi szembesítéstől is ódzkodott. Így aztán csak a bírósági ítélet után derülhetett ki, ő nem más mint egy régi ismerősöm élettársa.

Kisvárkonyi Csaba első szóra magnóra mondta mire ők a posta elé értek már a földön feküdtem és a hátamon térdelt a két rendész. Akkor zsebeltek ki. Hozzátette ezért ott nem ismert meg, de különben hagyjam békén a párját és ezt a meccset Soltész Edinával játsszam le.

Tóth Viktor vármegyei alezredes végül beidézte Kisvárkonyi Csabát, aki derekasan ugyanazt mondotta a rendőrségen amit nekem. Viszont máig sem történt meg a szembesítés. Ha két év alatt nincs annyi ideje egy nyomozónak, hogy szabályszerűen kinyomozza az állításaimat és nem hallgat meg személyesen és nem teszi lehetővé az említett személyekkel a szembesítést ez önmagában felveti a bűnpártolás gyanúját. Persze hitegetnek, hogy majd …

A feladat az lenne, hogy a képeken látható Kisvárkonyi Csaba és párja Soltész Edina filmen mikor sétál be a posta elé kezében a csomagokkal. A könnyebbség kedvéért elárulom amit Csaba is mondott akkora már a földön fekszem sokkos állapotban megbilincselve. Edina egyébként egyébként erre már a tárgyaláson is célzott, de a bírónő úgy tett mintha nem hallaná.

Jutalom jár annak, aki percre pontosan megtalálja mikor tűnik fel a felbujtott tanú és az igazmondó élettársa. Egyébként milyen nyomozó az, aki a helyszínen három napos tanúkutatáskor sem veszi észre a szemközti mélygarázs külső kameráját és nem foglalja le ezt a felvételt ott nyomban. Vagy nem próbálja megakadályozni, hogy ezt a rendészek letöröljék és elsikkasszák azt a pikáns részt a végéről amelyen láthatóan elforgatják a kamera látószögét.