Az eljegyzési gyűrűje nélkül jelent meg Katalin – ez állhat a dolog mögött

A walesi hercegné egy kifejezetten fontos eseményen jelent meg a napokban Vilmossal az oldalán, ám a szemfüles rajongók rögtön kiszúrták, hogy valami megváltozott: Katalin ugyanis nem viselte az eljegyzési gyűrűjét. 

Katalin szeptemberben a közösségi oldalán jelentette be, hogy befejeződtek a kemoterápiás kezelései, amiket elmondása szerint jól viselt. A hercegné a bejelentés után azonban eltűnt a nyilvánosság elől, egészen mostanáig nem jelent meg semmilyen hivatalos rendezvényen. Most azonban, a férjével együtt az angliai Southportba látogattak, ahol az elmúlt időszakban történt késes támadások áldozataival és családjaikkal találkoztak – írja a Marie Claire.

Az esemény sok szempontból is fontos volt a hercegi párnak, első sorban azért, mert hónapok teltek el azóta, hogy együtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Katalin azonban – az eddig megszokottakhoz képest – meglepő módon a eljegyzési gyűrűje nélkül állt a kamerák elé.

Ezt is olvasd el! A közös családi karácsonyt is kihagyhatja Katalin az állapota miatt

Katalin Vilmosnak és a kameráknak is üzent azzal, hogy nem vette fel az eljegyzési gyűrűjét

Fotó: Getty Images

A portál emlékeztet, hogy a hercegné az eddigi hagyományok szerint minden nyilvános szereplése során három gyűrűt viselt. Az egyik a már említett, zafírral kirakott eljegyzési gyűrűje, a másik az aranyból készült jegygyűrűje, a harmadik pedig egy fehérarany kiegészítő, amit az első gyermeke, György születése után kapott Vilmostól.

A királyi családot jól ismerő Ella Citron-Thompkins szerint ezzel Katalin egyértelmű üzenetet küldött mind Vilmos, mind pedig az emberek felé.

Még több hír a királyi családról! Katalin vadonatúj gyűrűje az újrakezdést szimbolizálhatja