Itt az új fapados szolgáltatás – Borsodban is bemutatkozott  a Flip: kedvező árú és kötöttség nélküli szolgáltatást kínál a Magyar Telekom új márkája
Zoltai Ildikó a Telekom és Endersz Frigyes a Flip igazgatója
Szemán Jánosné Katika
Endersz Frigyes igazgató

Akár azt is mondhatnánk, feltalálták a kanálban a mélyedést.  Végre van egy szolgáltató amely potom pénzért, sok tévécsatornát, kiváló internetet és telefon is ad elfogadható percdíjért. Itt van az új fapados szolgáltató amely a Telekom fészkéből kelt ki ám a tájékoztató szerint semmi közük a nagy céghez. legfeljebb személyileg és, hogy az infrastruktúrát tőlük veszik, kapják. Gondolkodtam, vajon mi késztette a Telekomot, hogy létrehozza önmaga konkurenciáját. Egy olyan szuper szolgáltatót amely olcsón biztosítja az információs szükségletünket. Miközben eszükbe se jut, hogy bármilyen hűségkedvezményt erőszakoljanak ránk. Nekem tetszik a Flip. S hogy mit tud majd kiderül menet közben. Szemánné Katika lett a Flip helyi főnöke, osztályvezetőként ő a felelőse, hogy az új szolgáltatás arasson is. Miskolcon és Tiszaújvárosban is elindul a Magyar Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája, a Flip.

  • Az ügyféligények és a technikai lehetőségek szerint bővülhet azon települések száma, ahol igénybe vehető az ajánlat.

 

Májusban jelentették be, hogy Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indít útjára a Magyar Telekom. Az újszerű ajánlat immár Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén is elérhető. A Flip azokat a fogyasztókat igyekszik megszólítani, akik egyszerű, ugyanakkor jó színvonalú alapszolgáltatásokat keresik, és nem szívesen fizetnének többet kényelmi és többletszolgáltatásokért. Az ajánlat kedvező árszint mellett kötöttségek, azaz hűségidő nélkül vehető igénybe. A Flip Otthon+, összesen 130 digitális tévécsatornát, 120 Mbit/s-os letöltési sebességet, WiFi-routert, valamint vezetékes telefont nyújt a flipes számok közötti ingyenes beszélgetési lehetőséggel. A Flip az induláskor közel félmillió háztartásban vált elérhetővé, országszerte, így az észak-magyarországi régió és Borsod-Abaúj Zemplén megye több településen is.

 

A szolgáltatások megrendelését vagy a számlabefizetést elsősorban internetes felületeken intézhetik az ügyfelek. Az egyszerűség, az egyenesség és a kötöttségektől mentesség az országos reklámkampányban is markánsan jelenik meg. A Flip arculatában a piac más szereplői által használtaktól markánsan eltérő sárga szín dominál.

 

„A Flipet azoknak ajánljuk, akik egyszerűen és kötöttségek nélkül, ugyanakkor jó minőségben szeretnének otthoni szolgáltatásokat igénybe venni, akár vezetékes internetről, TV-ről vagy telefonról van szó. A Flip Otthon+ minden alapvető vezetékes telekommunikációs szolgáltatást tartalmaz, amire szüksége lehet egy háztartásnak, mindössze 4000 forintért. Az ajánlat versenyképességét növeli, hogy hűségidő nélkül kínáljuk a szolgáltatásunkat ügyfeleinknek, mert hiszünk benne, hogy a lojalitásukat a jól szolgáltatással és a kedvező ár segítségével is elnyerhetjük” – mutatta be a Magyar Telekom új márkáját és a kínált ajánlatot Endersz Frigyes, a Flip vezetője a vállalat miskolci sajtótájékoztatóján.

 

„A Borsod-Abaúj-Zemplén megyét is magába foglaló észak-magyarországi régióban mások mellett immár Egerben, Hatvanban, Gyöngyösön, Csányon, Ecséden, Horton és persze Miskolcon és Tiszaújvárosban is elérhető a Flip” – mondta Endersz Frigyes.

A szolgáltatás telepítéséhez megfelelő hálózati kapacitásra van szükség, hogy a 130 csatornás IPTV és a 120 Mbit/s-os internet sebessége biztosítva legyen.

 

A Flip külön egységként működik a Magyar Telekomon belül, mind az ügyfélkapcsolat, mind az értékesítés szempontjából, ugyanakkor műszaki hátterét a Telekom adja. A márka nagy hangsúlyt helyez az online elérhetőségre is: a 1446-os telefonos ügyfélszolgálati szám mellett mind a flip.hu-n, mind a facebook-on keresztül folyamatos kapcsolatot tart ügyfeleivel. Az érdeklődő ügyfelek a flip.hu webes felületén tájékozódhatnak arról, hogy címükön elérhető-e már a Flip által kínált ajánlat.