Frissítés – egymásnak mentek – a kórházi ápoltak súlyos életveszélyes állapotban – karambol a a Pest felé vezető sztrádán – helyszínelés Gelej térségében
police
Autók ütköztek az M3-as autópályán, január 21-én, hétfőn
 hajnali öt
 óra
tájban -- így szól a legújabb kórházi jelentés.
 Ma délután kelt.

Két életveszélyes sérült került a Borsod-Abaúj-Zemplén
 Megyei 
Központi
Kórház és Egyetemi Oktatókórházba, egyikük életét a szakszerű 
orvosi
beavatkozások ellenére sem sikerült megmenteni.

A másik beteget jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.

Gelej térségében teljes szélességében lezárták a rendőrök a főváros irányába vezető sávokat.

Friss kórházi jelentés –

Autók ütköztek az M3-as autópályán, január 21-én, hétfőn 
hajnali öt óra
körül.

Két sérültet ápolnak jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei
 Központi Kórház
és Egyetemi Oktatókórházban, állapotuk – a hétfő reggeli 8 
óra 30 perces
értesítés alapján- életveszélyes.

A betegeket jelenleg az intenzív osztályon kezelik.

Több személyautó ütközött össze 2019. január 21-én 4 óra 45 perckor az M3-as autópálya 141-es kilométerénél, a Budapest felé vezető sávokban. Az elsődleges adatok szerint a balesetben több személy megsérült. Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök teljesen szélességében lezárták. A sztrádáról lehajtani Emődnél, az M30-as autópálya 5. kilométerszelvénye után lehet, a főváros irányába haladók Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az M3-as autópályára.

Vezessenek óvatosan!

Tegnap délelőtt magam is megszívtam Pestről hazafelé jövet a sztrádán. Mezőkövesdig tűrhetően járható volt a pálya, de nem annyira amennyire egyesek gondolták. Így aztán láthattam néhány árokba csúszást. Majd Miskolc előtt negyven kilométerre beállt a forgalom, olyan harmincas tempóra.  Valami karambolra gyanakodtunk, szerencsére csak az előttünk dolgozó hókotrók lassították a forgalmat. Időnkét a bátrabbakat elengedték az egymással párban, a két teljes sávot elzáró sószórók. Különben ki kell mondani az igazságot, a közútkezelők tökéletesen urai voltak a helyzetnek. Az más kérdés, hogy egyesek és a vakmerők még mindig nem ismerik az útviszonyoknak megfelelő sebesség megválasztásának a fontosságát.