Megérkezett Szikszóra a tűzpiros fődíj – pontgyűjtő akcióban megnyerhető

 

 

Megérkezett Szikszóra az a tűzpiros BMW Mini, ami a Szikszó30 születésnapi programsorozat fődíja lesz.  Az autót a hétvégi Angel Station születésnapján mutatta be Tóth Eszter Anna, a HELL ENERGY Magyarország Kft. PR igazgatója és Füzesséri József Szikszó polgármestere.

Szikszó30 elnevezéssel nagyszabású programsorozattal ünnepli az idén Szikszó 30. születésnapját. Azok, akik részt vesznek a pontgyűjtő akcióban egy BMW Minit nyerhetnek.  A programsorozat főtámogatója a HELL ENERGY Magyarország Kft, amely a város stratégia partnere.

Tóth Eszter Anna, a HELL ENERGY Magyarország Kft. PR igazgatója az átadón  arról beszélt : A 30. születésnap kapcsán megrendezett éves programsorozatot a HELL ENERGY folyamatos médiajelenlét biztosításával, pontgyűjtő rendezvények szervezésével és egy BMW Mini felajánlásával támogatja, mely év végén kerül kisorsolásra azok között, akik részt vesznek a pontgyűjtő akcióban.

Füzesséri József Szikszó polgármestere úgy fogalmazott : Szikszó harmincadik születésnapját közösen, az egész várossal együtt ünnepeljük. Nemcsak a város által kezdeményezett fesztiválokat, hanem az egyesületek, civil szerveztek, egyházak közösségi rendezvényeit is az ünnepségsorozat részének tekintjük.  Jelenleg hatvan program az, amely a Szikszó30-hoz csatlakozott. A rendezvénysorozat január 26-án indult egy boksz gálával, és december 24.-én zárul. A szikszói állandó lakosok-, akik betöltötték a 18. életévüket-  Szikszó30 programkártyát igényelhetnek maximum ötöt. Aki az év során, 30 rendezvényen részt vesz, harminc pecsétet gyűjt, az részt vehet december 31-én rendezett szabadtéri szilveszteren megrendezett sorsoláson, ahol a Hell Magyarország Kft felajánlása egy  BMW Mini lesz. A szerencsés nyertes ezzel a tűzpiros autóval gurulhat majd be a 2020-as esztendőbe.