Ez volna a tömpefarkú tobzos – vajon tényleg neki köszönhetjük a harmadik világháborút ?
tömpefarkú tobzos

Bil Gates , nem akárki, amit Ő mond arra érdemes odafigyelni. Kijelentette, ez már a harmadik világháború – azzal a különbséggel az előzőekhez képest, hogy most mindannyian egy szövetségben harcolunk.

Jó, ezen még át kell rágódnom egy ideig, de látszólag , szimbólikusan igaza lehet.

Jöjjenek a tények. Először ugye az volt a verzió, hogy Kinában a  Vuhani halaspiacon valaki egy ilyen tömpefarkú tobzoskából evett , denevéres pörköltöt. Fene a gusztusát.

Már a gondolatától is felfordul a gyomrom. Bár nagyon nem kell csodálkozni, többször voltam Józsefvárosban egy két olyan kínai vendéglőben, amelyben az ott terjengő  bűztől rögtön elment az étvágyam.  Tehát finnyás vagyok.

Ezek után meg még óvatos is, hiszen náluk a kutyahús is csemegének számít. Sőt a majom agyveleje amit az élő állatból kanalaznak ki valóságos luxuseledel arrafelé. Na, ennek a káprázatos szakácstudománynak lettünk az áldozatai – mondogatták. Idáig.

Bil Gates – ez már a harmadik világháború

Közben kezdenek szivárogni a háttérinformációk is. Például, hogy éppen Vuhanban van egy vegyifegyverekkel kisérletező biológiai laboratórium.  Állítólag Franciországgal, állami szinten  együttműködve végeztek ott az egész világot érintő virus és bakterológiai kisérleteket. S azt sejtetik, hogy onnan szabadulhatott ki a koronás virus.

Hihető is, hiszen már annyi ilyen tudományos fantasztikus horror filmet láttam a tévében. Ám ott mindig akadt valaki, aki megmentette a világot. Remélem az életben, a valóságban  is akadnak ilyen hősök.

Egyébként nagyon bizok abban, hogy sem a miskolci vadasparkban , de még a fővárosi állatkertben sincs tömpefarkú tobzoska. Nem vagyok előítéletes , sem kirekesztő, de ha mégis volna jól zárják el. Ne, hogy már egy gourmandnak eszébe jusson felzabálni. Bosszúból. S nagyon ügyeljenek a szurikátákra is, mert azok a nagy kedvenceim. Nem szeretném őket a tányéromon látni.