ELFOGADÓPARANCS II. – SAJTKOMMANDÓ I.

Elfogadás, biztonság, egészség! Igaz értékek kapcsán szerveződött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szimbiózis Alapítvány, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház közös programja az Elfogadóparancs II. – Sajtkommandó I.

Az Elfogadóparancs II. – Sajtkommandó I. a társadalmi felelősségvállalás fontosságára az értékeink megóvására és védelmére helyezte a hangsúlyt. A programban résztvevők a maguk szakterületein az emberi élet értékének megóvását tartják elsődleges vezérlőelvként fontosnak. Az elfogadás szimbóluma a Szimbiózis Alapítvány, az egészség kulcsa a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház, illetve a biztonság alapja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

elfogadóElfogadás + Biztonság + Egészség

Az Elfogadóparancs két helyszínen realizálódott 2022. október 12-én Miskolcon. Az alapítvány telephelyén a Baráthegyi majorságban a „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fát vágtak, hiszen bükkfával füstölik a helyben készült díjnyertes sajtokat. A rendőrök ezt követően baleset- és bűnmegelőzési ajándékokat és „Tutti” üdítőket osztottak a bentlakóknak.

A majorságban előkészített sajttálat rendőri felvezetéssel – megkülönböztető fényjelzés kíséretében – elszállították a kórházban ápolt gyerekeknek. A megyei központi kórház pazar Szabadidőparkjában a rendőrök bemutatót tartottak. Az alosztály munkájába betekintést adó bemutató után a gyerekek, az egészségügyi dolgozók, és az egyenruhások elfogyasztották a sajtfalatkákat.

 

Szolgálati közlemény:

A Szimbiózis Alapítvány fontos tárdalami feladatot lát el, működésük elengedhetetlen! A támogatók azonban támogatásra szorulnak:

További információk a Szimbózis Alapítvány honlapján!

 

Emlékeztető:

Az első Elfogadóparancs:

„Az Elfogadóparancsot Miskolcon, a Rónai Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolában 2019. december 12-én hajtották végre a Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Elfogadóparancs elnevezésű programjával a testület társadalmi felelősségvállalásának keretében szeretné ráirányítani a figyelmet a hátránnyal élők elfogadásának fontosságára”. >>> ELFOGADÓPARANCS I. <<<